KP Eco Parts Edisonstraat 85, 7006RB, Doetinchem +31 (0)6-38 36 71 03 info@kpecoparts.nl http://www.kpecoparts.nl/_db/style/logo.png

Duurzame CV-ketelonderdelen

KP Eco Parts is de vakhandel voor de professionele installatiemarkt, gespecialiseerd in gereviseerde CV-ketelonderdelen en printplaten en ventilatoren van mechanische ventilatiesystemen. Wij verkopen duurzame gereviseerde CV-ketelonderdelen van alle gangbare merken CV-ketels. Gereviseerde producten zijn goedkoper en minder belastend voor het milieu.

 

KP Eco Parts reviseert pompen voor CV-ketels van alle merken KP Eco Parts reviseert branderautomaten voor CV-ketels van alle merken KP Eco Parts reviseert ventilatoren voor CV-ketels van alle merken KP Eco Parts reviseert ventilatoren voor mechanische ventilatiesystemen KP Eco Parts reviseert printplaten voor CV-ketels van alle merken

 

De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen is vergelijkbaar met die van nieuwe onderdelen. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat u maar liefst 3 jaar garantie krijgt, een jaar meer dan op de meeste nieuwe onderdelen!

Neem contact op voor een prijsopgave of de mogelijkheden voor duurzame oplossingen.

 

Onze merken

Wij reviseren en recyclen CV-ketels van onderstaande merken. Bekijk het assortiment voor onze actuele voorraad van onder andere branderautomaten, ventilatoren, pompen en 3-wegklep motoren.

© 2023 KP Eco Parts - Alle rechten voorbehouden - Design & implementatie door BitNation