KP Eco Parts Edisonstraat 85, 7006RB, Doetinchem +31 (0)6-38 36 71 03 info@kpecoparts.nl http://www.kpecoparts.nl/_db/style/logo.png

Accu's - Testen en reviseren

Een accu of batterij heeft geen eeuwig leven. Ze hebben niet dezelfde levensduur als uw elektrische fiets of gereedschap. Als de accu zijn beste tijd gehad heeft kunt u hier twee dingen aan doen: deze geheel vervangen door een nieuwe mits deze nog leverbaar is, of laten reviseren.

Accu-cellen bepalen de totale capaciteit/actieradius van uw accu. De capaciteit van de cellen neemt in de loop der tijd af. De behuizing en het Battery Management System (BMS) hebben een veel langere levensduur dan de cellen. Bij revisie worden de behuizing en de elektronica (BMS) hergebruikt en worden de accu-cellen vervangen door nieuwe. Hierdoor is reviseren veel voordeliger dan een nieuw product kopen.

Wij testen voorafgaand aan de revisie uw accu en oplader. U ontvangt hiervan een testrapport. Aan de hand van dit testrapport krijgt u advies en een prijsopgave. Een goed gereviseerde accu heeft dezelfde capaciteit/actieradius als een nieuwe. In veel gevallen kan de capaciteit zelfs vegroot worden!

Op de revisie van uw accu krijgt u van ons één jaar garantie. U heeft dus dezelfde zekerheid als bij de aanschaf van een nieuwe accu, kost het u minder en spaart u het milieu.

Wilt u weten of wij uw accu of batterij een nieuw leven kunnen geven, of een prijsopgave? Neem dan contact op en vraag naar alle mogelijkheden.

© 2023 KP Eco Parts - Alle rechten voorbehouden - Design & implementatie door BitNation