KP Eco Parts Edisonstraat 85, 7006RB, Doetinchem +31 (0)6-38 36 71 03 info@kpecoparts.nl http://www.kpecoparts.nl/_db/style/logo.png

Over KP Eco Parts

KP Eco Parts verkoopt duurzame producten en diensten met het oog op purposeful/doelbewust ondernemen, binnen de kaders van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor steeds meer bedrijven is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen anno 2017 een vanzelfsprekendheid. De vraag is niet langer of u dit doet, maar welke keuzes u hierin maakt, passend bij uw bedrijfsvoering en de uitstraling van uw merk.

 

KP Eco Parts heeft als doelstelling om door duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het milieu zoveel mogelijk te ontzien, om zo de ecologische voetafdruk van onze maatschappij steeds verder te verkleinen.

 

People

KP Eco Parts helpt de ecologische voetafdruk van onze maatschappij te verkleinen

Revisie

Planet

Recycle

Profit

Reductie

 

Wij doen dit door telkens de juiste afwegingen te maken tussen de maatschappelijke en economische effecten van onze keuzes.

 

KP Eco Parts - Goed voor het milieu en de portemonnee door revisie van gebruikte onderdelen

 

Niet alleen onze producten en diensten zijn duurzaam, onze gehele bedrijfsvoering is duurzaam en onze leveranciers leveren duurzame, eerlijke producten. Wij willen hierin transparant zijn. Schroom dus niet als u vragen heeft, neem dan gerust contact op!

© 2023 KP Eco Parts - Alle rechten voorbehouden - Design & implementatie door BitNation