KP Eco Parts Edisonstraat 85, 7006RB, Doetinchem +31 (0)6-38 36 71 03 info@kpecoparts.nl http://www.kpecoparts.nl/_db/style/logo.png

Fietsaccu's

Bij revisie vervangen de bestaande accu-cellen door nieuwe, verse cellen van een recente productiedatum

De fiets met trapondersteuning, ook wel e-bike, is inmiddels een bekend beeld in Nederland. De elektrische fiets heeft zich ver doorontwikkeld in verschillende richtingen. Er zijn tegenwoordig dan ook vele varianten voor jong en oud te koop, ook tweedehands. Echter gaan de cellen in de accu niet eeuwig mee. Zij verliezen hun capaciteit en zijn na verloop van tijd en gebruik toe aan vervanging.

 

Heeft u problemen, of is de kracht uit uw huidige fietsaccu? En heeft u geen zin vele euro’s te veel te betalen voor een nieuwe accu?

 

Dan kunt u bij ons uw accu voordelig laten reviseren. Wij vervangen de bestaande accu-cellen door nieuwe, verse cellen van een recente productiedatum. Zo geeft u uw accu een tweede leven. Dit is veel voordeliger dan een geheel nieuwe accu-pack.


Het vergroten van de capaciteit van uw accu is ook mogelijk, waardoor u meer kilometers kunt fietsen met dezelfde accu. En zelfs als u geen nieuwe accu meer kunt kopen voor uw elektrische fiets, dan is revisie nog wel mogelijk!

Wij leveren ook Life Po4 accu's. Deze batterijen gaan vele malen langer mee. En zijn daardoor ook zeer milieuvriendelijk.

 

Hoe werkt het?

 1. Maak een afspraak.
  Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak! 
 2. Onderzoek - uw accu en oplader worden getest
  Met professionele apparatuur wordt de juiste werking van de oplader en de restcapaciteit van de accu gecontroleerd. U ontvangt hiervan een uitgebreid testrapport. Aan de hand van het testrapport krijgt u advies en een prijsopgave.

  Het testen van uw accu en oplader kost € 10,-. Als u naar aanleiding van de prijsopgave besluit de accu bij ons te laten reviseren vervallen deze kosten.
 3. Revisie - alle accu-cellen worden vervangen
  Bij revisie worden alle bestaande cellen vervangen door nieuwe, verse accu-cellen van een recente productiedatum. Ook verhogen van de capaciteit is hierbij mogelijk. Dus in de bestaande behuizing wordt een compleet nieuw accupakket gezet. Daarnaast zullen wij waar dit nodig is ook het Battery Management System vervangen.
 4. Uw accu is weer als nieuw
  Uw accu is weer minimaal zo goed als een nieuwe accu. Gegarandeerd.

  Wij doen wat we beloven. Daarom krijgt u één jaar garantie op de revisie én de accu-cellen.

 

Bij revisie worden alle bestaande cellen vervangen door nieuwe, verse accu-cellen van een recente productiedatum.

 

Bel of vul het contactformulier in om uw accu aan te melden voor onze test- en revisieservice. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. Na de test worden uw opties met u besproken. Kosten worden vervolgens achteraf in rekening gebracht, na bevestiging van de opdracht.

Voor een juiste prijsopgave voor de revisie van uw accu hebben wij de volgende gegevens nodig:

 

De actieradius is afhankelijk van de capaciteit (amperage/Ah) van de accu. Dit is erg belangrijk bij uw keuze voor een accu, het bepaalt hoeveel kilometers u kunt fietsen zonder de accu op te hoeven laden. Hoe groter de capaciteit (Ah), hoe groter de actieradius*. In de tabel hieronder vindt u veel voorkomende accu-capaciteiten.

24 Volt36 Volt48 Volt
6 Ah 7 Ah  
9 Ah 9 Ah  
11 Ah 11 Ah 11 Ah
13 Ah 13 Ah 13 Ah
15 Ah 15 Ah 15 Ah
17 Ah 17 Ah 17 Ah
20 Ah 20 Ah 20 Ah

* Het is niet mogelijk om capaciteit om te rekenen in kilometers.

© 2024 KP Eco Parts - Alle rechten voorbehouden - Design & implementatie door BitNation