KP Eco Parts Edisonstraat 85, 7006RB, Doetinchem +31 (0)6-38 36 71 03 info@kpecoparts.nl http://www.kpecoparts.nl/_db/style/logo.png

PV-omvormers voor uw zonnepanelen

KP Eco Parts reviseert PV-omvormers voor zonnepanelen

Na de zonnepanelen is de PV-omvormer, ook wel inverter genoemd, het belangrijkste onderdeel van uw zonnepanelen-systeem. Het zet de gelijkstroom afkomstig van uw panelen om in wisselstroom, zodat uw elektrische apparatuur er gebruik van kan maken en u eventueel kunt terugleveren aan het elektriciteitsnet.

De levensduur van een PV-omvormer ligt ruwweg rond de 10 jaar, afhankelijk van het merk en de kwaliteit van de gebruikte onderdelen.Dit is vele jaren minder dan de levensduur van uw zonnepanelen. Aan de hand van apps of online interfaces van de fabrikant kunt u de prestaties van uw systeem volgen. Als u merkt dat de prestaties afnemen, kan het zijn dat uw inverter toe is aan revisie.

Bij revisie wordt de omvormer grondig doorgemeten en defecte of versleten componenten worden geïdentificeerd. Elektronica die capaciteit kan verliezen of kan gaan lekken, zoals condensatoren, worden vervangen. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals ventilatoren, worden preventief verwisseld. Vervolgens wordt uw omvormer wederom helemaal doorgemeten en gecontroleerd, totdat deze weer presteert als nieuw.

Zoals u van ons mag verwachten ontvangt u drie jaar garantie op uw gereviseerde PV-omvormer!

Wilt u weten of wij uw PV-omvormer een nieuw leven kunnen geven, of een prijsopgave? Neem dan contact op en vraag naar alle mogelijkheden.

© 2024 KP Eco Parts - Alle rechten voorbehouden - Design & implementatie door BitNation